Dödsängeln är tredje delen i Johan Rundbergs serie om Månvind och Hoff som löser mysterier i 1800-talets Stockholm. Nu börjar det bli spännande på riktigt när Mika får veta mer om sin bakgrund. Även fallet som hon och Hoff får i uppdrag att lösa är spännande. Mika blir kontaktad av en medlem i det kriminella gänget Flickorna som ber henne undersöka ett försvinnande. Det är en ung flicka från de finare kvarteren som försvunnit och hennes föräldrar har anmält försvinnandet till polisen. När Mika och Hoff besöker dem tycker de att agerandet är märkligt. Här finns saker att undersöka.

Om andra delen i serien om Månvind och Hoff var något av en mellanbok är Dödsängeln bäst hittills. Karaktärerna fördjupas och det är riktigt spännande att Mika börjar få veta mer om sitt ursprung. Det vill jag absolut veta med om och tur då att det det finns två delar till i serien. En perfekt serie för mellanåldern som med säkerhet kan skapa bokslukare.


Om boken

Dödsängeln av Johan Rundberg, Natur & Kultur, (2021), 206 sidor

Del tre i serien Månvind & Hoff


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.